Mike Pence: ”America și-a revenit.”

0
581
Sursa: businessinsider.com

”Economia noastră nu se află în plină expansiune mulțumită administrației Obama, ci datorită faptului că noi reușim să îmbunătățim politicile eșuate încă din prima zi de când am preluat conducerea. Locurile de muncă revin, încrederea oamenilor s-a întors, America și-a revenit – și abia ce am început.”

Mike Pence este cel de-al 48-lea Vice-președinte al Statelor Unite ale Americii, alegerea înțeleaptă a Președintelui Donald Trump, căci Pence se bucura de o mare popularitate la nivelul Partidului Republican în 2016.

În discursul său adresat Convenției Naționale a Republicanilor odată cu acceptarea funcției de vice-președinte, Mike Pence s-a descris drept ”creștin, conservator și republican, în această ordine”. Acesta a mai reprezentat al șaselea district al statului Indiana pentru șase mandate până să devină, de asemenea, și guvernatorul Indianei, potrivit site-ului său oficial. 

Tweetul vice-președintelui este doar unul dintr-o serie lungă de acuzații la adresa administrației Obama, care, potrivit oficialilor actualei administrații Trump, nu numai că nu a făcut destul, ci a produs pagube serioase poporului american. Într-adevăr, economia americană se află într-o continuă creștere, în special începând cu al doilea trimestru al anului 2018, cu o rată anuală de creștere de 4,1 procente, un record pentru ultimii patru ani.

Cu toate acestea, specialiștii se uită cu neîncredere la această creștere, ea nefiind întru totul sustenabilă, în special pe fondul faptului că a fost stimulată la începutul anului 2018 de reduceri masive de impozite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.